Valmennukset

TYÖHÖNVALMENNUS

Ajankohtaista:

Aurakoulutus Oy:n työhönvalmennus siirtyi 1.4.2022 alkaen Turun TAITO-koulutukselle. Aiemmin yhteistyössä toteutettu palvelu siirtyi nyt kokonaan TAITO-koulutuksen nimiin.

Valmentajat, puhelinnumerot ja osoite pysyvät ennallaan.

Työhönvalmennuksen käyntiosoite on edelleen Aurakoulutuksen kanssa samassa tilassa:

ValioCenter, Läntinen Pitkäkatu 21-23 D, 20100 Turku. Wullfinkulman talo, 4 krs. Käynti Läntisen Pitkänkadun puolelta.

Otamme vastaan asiakkaita myös Loimaan seudulla:

Auramaan Taitotalo, Auvaistentie 28, 21860 Auvainen

sekä

Vakka-Suomen seudulla:

Vehmaan terveysasema/sosiaalipalveluiden ryhmätila, Margareetantie 15, 23210 Vehmaa

Työhönvalmennus on henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua sinun tarpeidesi mukaan. Autamme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, koskivatpa ne sitten työpaikan tai koulutuspaikan löytämistä. Mietitään yhdessä sinulle sopivia vaihtoehtoja tai voit tulla vaikka vain päivittämään ja nykyaikaistamaan ansioluettelosi!

Valmennuksen päättyessä keräämme asiakaspalautetta ja olemme saaneet erinomaista palautetta: valmentajamme arvioidaan onnistuneen 4,6/5 tyytyväisyydellä ja valmennus kokonaisuudessaan 4,5/5.

Lataa tästä palauteraportti 25.10.2021

Työhönvalmennusta henkilökohtaisesti tapaamalla, puhelimitse tai sähköisesti verkon kautta. Lisätietoja palvelunumerostamme:
044 2311 664 tai lähetä sähköpostia:

tyohonvalmennus@turuntaitokoulutus.fi

Ota yhteyttä vastuuvirkailijaasi TE-toimistossa. Pyydä pääsyä TAITO-koulutuksen työhönvalmennukseen tai ilmoittaudu tästä!

Työhönvalmennusesite

Arbetscoaching

Job search coaching

Työhönvalmennuksen päättöpalaute

Klikkaa linkkiä:

www.asiointi.mol.fi/opal/

Valitse käyttäjätyyppi: Opiskelija/Yritys
Anna kertakäyttöinen käyttäjätunnus
Kirjaudu sisään

Perhevapaalta työelämään

Perhevapaalta työelämään -valmennuksen tavoitteena on sujuvoittaa vanhempien siirtymistä perhevapaalta lähemmäs työelämää. Valmennukseen osallistuminen selkeyttää ajatuksia urapolun seuraavista askeleista ja antaa konkreettisen suunnitelman jatkoa varten.
Maksuton ja vapaaehtoinen valmennuspalvelu kestää 3kk ja tapaamisajat sovitaan yhdessä valmennettavan kanssa.

Valmennuksen tavoitteina on

• löytää urasuunta tai omat vahvuudet
  • antaa keinoja perhe- ja työelämän tasapainotteluun
  • ammatin tai mahdollisen työpaikan vaihtaminen
  • tuloksellinen työnhaku
  • toimivan CV:n ja työhakemuksen tekeminen
  • selvittää koulutusvaihtoehtoja
  • kontaktien luominen ja niiden hyödyntäminen
  • auttaa tuki- ja paperiasioihin liittyen
  • kohentaa valmennettavan hyvinvointia ja voimavaroja

Hae heti osoitteessa:  www.perhevapaaltatyoelamaan.fi/turku

Perhevapaa_esite_Turku

Nuotti-valmennus

Tarjoamme nuorille Kelan NUOTTI-valmennusta Varsinais-Suomessa. Ilmaiseen valmennukseen hakeminen helppoa.  Nuori, nuoren läheinen tai muu hänen kanssaan työskentelevä taho voi soittaa Kelan valtakunnalliseen numeroon puh. 020 692 205 ja pyytää pääsyä valmennukseen.
Erillistä hakemusta ja lääkärintodistusta ei vaadita.

Nuotti-valmennus on tarkoitettu 16-29-vuotiaille nuorille, joilla

• ei ole opiskelu- tai työpaikkaa eikä tulevaisuuden suunnitelmia.
  • on vaikeuksia arjessa selviytymisessä.
  • opinnot ovat vaarassa keskeytyä.

Nuotti-valmennuksen tavoite

• ehkäistään nuoren syrjäytyminen
  • motivoidaan nuorta löytämään omat vahvuutensa ja suunnan tulevaisuuteen kohti opiskelua tai työelämää.
  • vahvistetaan nuoren elämänhallintaa, voimavaroja ja toimintakykyä.

Tervetuloa hyvän, laadukkaan ja henkilökohtaisen ohjauksen pariin!

Kelan NUOTTI-valmennuksen kuvaus

NUOTTI-valmentajat

Vi erbjuder FPAs NUOTTI-coachning till 16-29 -åringar i Egentliga Finland. Bekanta Dig med coachningen och coachen! Var så god och utnyttja vår personliga service med hög kvalitet!

FPAs NUOTTI-coachning

NUOTTI-coacher